Print & DesignΛογότυπο

Το λογότυπο πρέπει να κάνει καλή πρώτη και με διάρκεια εντύπωση. Ο σκοπός του είναι να δημιουργήσει μια αξιοσημείωτη, αναγνωρίσιμη εικόνα στο μυαλό του πιθανού πελάτη και ταυτόχρονα να μεταδώσει, στο βαθμό που είναι δυνατό, στοιχεία για την ταυτότητα της εταιρείας ή του προϊόντος.
Το λογότυπο αποτελεί την καρδιά της εταιρικής ταυτότητας και πολύ συχνά είναι ένα από τα καθοριστικά στοιχεία για την εικόνα που θα αποκομίσει κάποιος για την εταιρεία σας.

Επαγγελματικές κάρτες

1Business_Card_NDΟι επαγγελματικές κάρτες αποτελούν το βασικότερο έντυπο της εταιρικής επικοινωνίας σας, καθώς συνήθως αποτελούν το πρώτο επικοινωνιακό εργαλείο σας με τον πελάτη!
Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στη συγκεκριμένη εκτύπωση καθώς θα πρέπει το αποτέλεσμα να φέρει τις καλύτερες εντυπώσεις και να αντανακλά την εικόνα της επιχείρησής σας.
Σας βοηθάμε να δημιουργήσετε, εύκολα και με άριστης ποιότητας υλικά, μια σταθερή και εντυπωσιακή εταιρική εικόνα που με τη σειρά της θα σας βοηθήσει να πουλήσετε το προϊόν ή την υπηρεσία σας.

Επιστολόχαρτα

letterhead_6Το επιστολόχαρτο απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή σε λεπτομέρειες, καθώς αποτελεί τον πρεσβευτή σας σε πελάτες και προμηθευτές. Η εταιρική σας ταυτότητα αποτυπώνεται στις επιστολές σας, στις προσφορές σας, στα συμβόλαια σας και πρέπει να επικοινωνεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το όνομα και την εικόνα της εταιρείας σας.
Ένα εντυπωσιακό και συνάμα αποτελεσματικό επιστολόχαρτο αποτελείται από τέσσερα βασικά στοιχεία:
  • Χαρτί υψηλής ποιότητας
  • Εντυπωσιακή γραμματοσειρά και λογότυπο
  • Στοιχεία επικοινωνίας εταιρείας καθαρογραμμένα και παρουσιασμένα με ελκυστικό τρόπο
  • Ειδική εκτύπωση με ποιοτική εμφάνιση
Μπορούμε να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε, εύκολα και με άριστης ποιότητας υλικά, μια σταθερή και εντυπωσιακή εταιρική εικόνα που με τη σειρά της θα σας βοηθήσει να πουλήσετε το προϊόν ή την υπηρεσία σας.

Folders & Ντοσιέ

dosieΔημιουργούμε τους εταιρικούς σας φακέλους για να σας αναγνωρίζουν αμέσως οι παραλήπτες σας. Λογότυπο, κείμενο και χρώμα παίρνουν τη θέση που τους αρμόζει στο λευκό περιβάλλον του φακέλου.
Σας βοηθάμε να επιλέξτε το κατάλληλο μέγεθος ανάλογα με το μέγεθος του περιεχομένου που επιθυμείτε να στείλετε. Επίσης, δε χρειάζεται να προβείτε σε μια μαζική ταχυδρομική αποστολή χρησιμοποιώντας πανάκριβα χαρτικά, όταν η ίδια ενέργεια μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω εκτύπωσης απλών λευκών φακέλων.
Μπορείτε να εκτυπώσετε φακέλους σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες σας, τους στόχους σας και τον προϋπολογισμό σας. Φακέλους μονόχρωμους, δίχρωμους ή 4χρωμους, φακέλους επαγγελματικούς, φακέλους καταλόγων, φυλλαδίων ή/και σακούλες.

Μπλοκ / Συνταγολόγια

blockΌλοι κρατάμε σημειώσεις και όλοι τις μοιραζόμαστε. Το μπλοκ σας είναι ένα ακόμη διαφημιστικό όπλο για να προωθήσετε την επιχείρησή σας. Εκτυπώστε το λογότυπο της εταιρείας σας και τα στοιχεία επικοινωνίας σας ή οποιοδήποτε άλλο μήνυμα στα μπλοκ σας και συμπεριλάβετέ τα στα εταιρικά σας folders στις συναντήσεις, στα συνέδρια και στις εκδηλώσεις όπου λαμβάνετε μέρος. Μοιράστε τα, επίσης, ως επιχειρηματικό δώρο γραφείου στους πελάτες και τους προμηθευτές σας.Ενδιαφέρομαι

flyersΤο πολύπτυχο (προσπέκτους) αποτελεί ένα δοκιμασμένο, αποτελεσματικό και εύκολο εργαλείο προώθησης των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας. Μια έντυπη διαφημιστική παρουσίαση. Χαρακτηριστικό γνώρισμα των συγκεκριμένων εντύπων αποτελούν οι δυνατότητες διπλώματος των πτυχών τους - εξού και η ονομασία πολύπτυχα – δημιουργώντας μια ποικιλία μορφών, τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ανάλογα με το έντυπο που θέλετε να δημιουργήσετε.

Το flyer αποτελεί μια οικονομική λύση προώθησης. Με το σωστό συνδυασμό κειμένων, γραφικών, εικόνων και με καλή ποιότητας εκτύπωση μπορεί να αποτελέσει ένα δυναμικό και αποτελεσματικό τρόπο διαφήμισης.

Οι κατάλογοι αποτελούν πολυσέλιδα έντυπα με ποικίλες εφαρμογές. Τα πολυσέλιδα έντυπα (συνήθως 8-28 σελίδες) έχουν πάντα τη δύναμη να ενημερώνουν ή/και να πείθουν εφόσον προσφέρουν χρήσιμες συνοπτικές πληροφορίες σε συμπαγή μορφή.

Μπορούμε να δημιουργήσουμε ό,τι θέλετε, όπως το θέλετε, επιλέγοντας είδος, χαρτί, δίπλωμα, φινίρισμα. Σας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις, υψηλής ποιότητας, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Ενδιαφέρομαι

Poster ENΑποτυπώστε το μήνυμά σας σε μεγάλη διάσταση και κερδίστε μεγαλύτερη προσοχή και αναγνώριση!

Εδώ και πολλές δεκαετίες οι αφίσες αποτελούν σημαντικό εργαλείο προβολής και προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών. Σήμερα που η τεχνολογία κατάφερε να μειώσει τα κόστη παραγωγής, μπορείτε να επωφεληθείτε και εσείς από αυτόν τον τρόπο διαφήμισης. Η αφίσα έχει το χαρακτηριστικό πλεονέκτημα να τραβάει την προσοχή, να προσελκύει τα μάτια του κοινού.

Τα posters μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως προωθητικές ενέργειες προϊόντων, υπηρεσιών, εκδηλώσεων, ως σημάνσεις κτιρίων, γραφείων, συνεδρίων και άλλων event, ακόμα και ως διακόσμηση χώρων. Μπορείτε να επικοινωνήσετε ευέλικτα και αποτελεσματικά τις προωθητικές σας ενέργειες, το προγραμματισμένο σας event ή συνέδριο με το προσωπικό εικαστικό σας.

Ενδιαφέρομαι

booksΗ τυπογραφία είναι η τέχνη που αναδεικνύει το περιεχόμενο μιας έκδοσης. Πρέπει να ευνοεί την αναγνωσιμότητα και ταυτόχρονα να παραμένει διακριτική. Όταν εφαρμόζεται σωστά, εξασφαλίζει την ενότητα του κειμένου με τα υπόλοιπα στοιχεία της έκδοσης, προκαλεί το αισθητικό ενδιαφέρον του αναγνώστη και προσδίδει ευχαρίστηση.

Ανεξάρτητα από το είδος και το τιράζ των βιβλίων που ενδιαφέρεστε να εκτυπώσετε, σας προσφέρουμε πραγματικά επαγγελματικές εκτυπώσεις βιβλίων.

Βιβλία εκπαιδευτικά, τεχνικά, κατάλογοι προϊόντων, εγχειρίδια, που χρειάζονται συχνές ανανεώσεις περιεχομένου, τώρα μπορείτε να τα εκτυπώνετε στην ποσότητα που πραγματικά χρειάζεστε, χωρίς να σας μένει περίσσευμα, γρήγορα και οικονομικά.

Μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία χαρτιών τόσο για το εξώφυλλο όσο και για τον κύριο κορμό του βιβλίου σας αλλά και πολλούς τύπους βιβλιοδεσίας, που θα δώσουν το τελικό στίγμα στην αψεγάδιαστη εμφάνιση του βιβλίου σας.

Ενδιαφέρομαι

PhotoIN All about Design!
[[[["field15","equal_to","web"]],[["show_fields","field2"]],"and"],[[["field15","equal_to","Entypa"]],[["show_fields","field10"]],"and"],[[["field15","equal_to","books"]],[["show_fields","field11"]],"and"],[[["field15","equal_to","web"],["field15","equal_to","Entypa"],["field15","equal_to","books"],["field15","equal_to","diafimistiko"]],[["show_fields","field3,field6,field7,field8,field12"]],"or"],[[["field10","equal_to","other"],["field15","equal_to","Entypa"]],[["show_fields","field14"]],"and"]]
1 Step 1
Ενδιαφέρομαι για...
Γράψτε εδώ το είδος εκτύπωσης...
Ονοματεπώνυμο
Τηλέφωνοyour full name
Σχόλια
0 /
Previous
Next