Τα νέα μας

Η Ιστορία της Τυπογραφίας

typo

Τυπογραφία, η τέχνη της αναπαραγωγής κειμένων ή εικόνων με τη χρήση κινητών ανάγλυφων στοιχείων. Παραδοσιακά βασιζόταν στην αποτύπωση κειμένων ή εικόνων σε αντίγραφα με το μελάνωμα των προς εκτύπωση μερών και τη μεταφορά του μελανιού στο χαρτί με την άσκηση πίεσης.

Τα πλεονεκτήματα της έντυπης διαφήμισης

print-ads

Με την ψηφιακή επανάσταση να βρίσκεται στο peak της, τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η χρήση της έντυπης διαφήμισης παραμένουν ισχυρά!Αυτά είναι τα έξι βασικά πλεονεκτήματα που προσφέρει η εντυπη διαφήμιση στις B2B εταιρείες, οι οποίες επιδιώκουξ να «αιχμαλωτίσουν» την προσοχή επαγγελματικού κοινού…

Ψηφιακές Εκτυπώσεις εντύπων, ψηφιακές εκτυπώσεις

Ben-Ward-002

Ψηφιακές εκτυπώσεις offset εννοούμε οποιαδήποτε εργασία μπορεί να πραγματοποιηθεί με τον κλασικό τρόπο του τυπογραφείου αλλά πολύ πιο γρήγορα και οικονομικά αφού όλες οι εργασίες γίνονται αυτοματοποιημένα σε ψηφιακά συστήματα εκτύπωσης.

Ποιοί Είμαστε

IMG_0228

Το δημιουργικό γραφείο photoin all about design δημιουργήθηκε το 2014 στην Βέροια, με στόχο να διοχετεύσει το μεράκι και τη φαντασία των ανθρώπων του, στο χώρο της έντυπης και interactive επικοινωνίας.

PhotoIN All about Design!
[[[["field15","equal_to","web"]],[["show_fields","field2"]],"and"],[[["field15","equal_to","Entypa"]],[["show_fields","field10"]],"and"],[[["field15","equal_to","books"]],[["show_fields","field11"]],"and"],[[["field15","equal_to","web"],["field15","equal_to","Entypa"],["field15","equal_to","books"],["field15","equal_to","diafimistiko"]],[["show_fields","field3,field6,field7,field8,field12"]],"or"],[[["field10","equal_to","other"],["field15","equal_to","Entypa"]],[["show_fields","field14"]],"and"]]
1 Step 1
Ενδιαφέρομαι για...
Γράψτε εδώ το είδος εκτύπωσης...
Ονοματεπώνυμο
Τηλέφωνοyour full name
Σχόλια
0 /
Previous
Next